Militarii vor mânca mai multă ceapă şi usturoi

În raţia alimentară zilnică a efectivului Armatei Naţionale au fost introduse suplimentar 25 g de ceapă şi 15 g de usturoi, pentru prevenirea unor noi cazuri de infectare cu virusul gripal A(H1N1). Militarii au mai fost asiguraţi cu măşti de protecţie, iar contactele cu persoanele civile a fost reduse la minim, transmite Info-Prim Neo cu referire la un comunicat de presă al Ministerului Apărării. Ministerul mai anunţă că toţi cei 24 de militari în termen depistaţi cu virusul gripal A(H1N1) au fost supuşi unui curs de tratament în Spitalul clinic militar central (SCMC) şi au fost deja externaţi din secţia boli infecţioase a instituţiei. Potrivit colonelului Sergiu Vasiliţa, medic-şef al Ministerului Apărării, militarii au fost externaţi şi activează în unităţile militare conform programului de zi al instituţiilor, cu excepţia serviciilor de noapte.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.